Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου

Ιδρύτρια και CEO Master Coach, Ομιλήτρια, Συγγραφέας Η Νάνσυ είναι διεθνώς βραβευμένη Master Coach, μια εκ των πρωτοπόρων του Coaching και από τις πιο περιζήτητες ομιλήτριες στην Ελλάδα. Μέσα από τα σεμινάρια, τις ομιλίες, τα άρθρα και τα βιβλία της έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων. Έχει την πατρότητα του όρου «Εσωκεντρισμός©», τον οποίο παρουσίασε στην ομιλία της στο TEdx το 2019 και ο οποίος αποτελεί τη βάση της προσέγγισής της στη προσωπική και την επαγγελματική της ζωή.

Ξένια Κούρτογλου

Ξεκίνησε την καριέρα της στην Έρευνα Αγοράς το 1985, όντας ακόμα φοιτήτρια και μητέρα μιας κόρης 2 χρόνων. Το 1988 ίδρυσε την Focus Bari, ηγετική εταιρία Ερευνών στην Ελλάδα με διεθνή αναγνώριση, το 2014 ίδρυσε το πρωτοποριακό e-satisfaction, μια πλατφόρμα-εργαλείο για την συνεχή διάδραση επιχειρήσεων με τους πελάτες τους, και το 2021, ίδρυσε την ΜΕΧ, ένα χώρο ολιστικής αυτοφροντίδας στην Κόρινθο.

Νίνα Καλούτσα

Η ειδικός Φωνής & Δημόσιας Ομιλίας Νίνα Καλούτσα είναι κάτοχος διπλώματος και μάστερ Όπερας του Κρατικού Ωδείου Τσαϊκόφσκι της Μόσχας. Στα 25 χρόνια της διδασκαλίας της έχει μεταδώσει τη γνώση και την εμπειρία της σε περισσότερα από 4.500 άτομα, σε σεμινάρια φωνής, public speaking, one-to-one coaching και team building.

Αποστόλης Κουμαρίνος

Ο Απόστολος είναι Ιδρυτής των theSPEAKERS - του πρώτου χώρου προσωπικής ανάπτυξης που εστιάζει στη Δημόσια Ομιλία στην Ελλάδα. Έχοντας υπάρξει πρωταθλητής Δημόσιας Ομιλίας και 2 φορές ομιλητής TEDx - εστιάζει στο να βοηθάει ανθρώπους, ομάδες και οργανισμούς να ξεπεράσουν το άγχος της Δημόσιας Ομιλίας και να εκφράζονται με σαφήνεια, επίδραση και απλότητα σε κάθε τομέα της ζωής τους. Έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 225 δημόσιες ομιλίες σε Ελλάδα, Κύπρο, Ιταλία, Αγγλία, Αυστρία και Αυστραλία.

Ελένη Κωστάκου

Είναι στέλεχος στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού πολυεθνικής εταιρείας κι εργάζεται ως Empowerment & Leadership Coach.Με σπουδές στην Ψυχολογία -Φιλοσοφία & Παιδαγωγική στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και master στο Strategic Human Resources στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.Έχει κάνει μετεκπαιδεύσεις στη Συμβουλευτική Ψυχολογια, στο life & executive coaching στο Εθνικό & Καποδιστριακό Παν.Αθηνών, στη Φωτοθεραπεια & Art therapy και κατέχει πιστοποίηση στο Solution Focused Coaching και στο Mindfulness .

Αξίες

Οι αξίες μας προκύπτουν από το όνομά μας και ανακλώνται σε αυτό:

/νάμα/

ουσιαστικό:

(1) νερό που αναβλύζει από πηγή
(2 μεταφορικά) οτιδήποτε εμπνέει ή αναζωογονεί