Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου
Master Coach

 

 

Ιδρύτρια και CEO, Master Coach, Ομιλήτρια, Συγγραφέας

 

Η Νάνσυ είναι διεθνώς βραβευμένη Master Coach, μια εκ των πρωτοπόρων του Coaching και από τις πιο περιζήτητες ομιλήτριες στην Ελλάδα. Μέσα από τα σεμινάρια, τις ομιλίες, τα άρθρα και τα βιβλία της έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων. Έχει την πατρότητα του όρου «Εσωκεντρισμός©», τον οποίο παρουσίασε στην ομιλία της στο TEdx το 2019 και ο οποίος αποτελεί τη βάση της προσέγγισής της στη προσωπική και την επαγγελματική της ζωή.

 


Επιστημονικοί συνεργάτες/Προσκεκλημένοι ομιλητές

Νικόλ Κωνσταντάκη

Η Νικόλ Κωνσταντάκη Έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στους Βώρρους, νότια του Ν.Ηρακλείου. Σπούδασε στην Αγγλία στη σχολή Διεθνών και Ευρωπαικών Σπουδών με μεταπτυχιακό στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο. Η εισαγωγή της στο Health Coaching συνέβη, όταν αναζητούσε λύσεις για να θρέψει την οικογένεια της με το καλύτερο δυνατό τρόπο.Διεθνώς Πιστοποιημένη Intergrative Nutrition Health Coach από το INN της Νέας Υόρκης, με πτυχίο στην Hollistic Intergrative Nutrition και εξειδίκευση στο Gut Health-Υγεία του εντέρου, είναι ιδρύτρια και εμπνεύστρια του MyHealthGreekLife και του Cretology Living.

Αποστόλης Κουμαρίνος

Ο Απόστολος είναι Ιδρυτής των theSPEAKERS - του πρώτου χώρου προσωπικής ανάπτυξης που εστιάζει στη Δημόσια Ομιλία στην Ελλάδα. Έχοντας υπάρξει πρωταθλητής Δημόσιας Ομιλίας και 2 φορές ομιλητής TEDx - εστιάζει στο να βοηθάει ανθρώπους, ομάδες και οργανισμούς να ξεπεράσουν το άγχος της Δημόσιας Ομιλίας και να εκφράζονται με σαφήνεια, επίδραση και απλότητα σε κάθε τομέα της ζωής τους. Έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 225 δημόσιες ομιλίες σε Ελλάδα, Κύπρο, Ιταλία, Αγγλία, Αυστρία και Αυστραλία.

Μαρίνα Ψιλούτσικου

Η Μαρίνα Ψιλούτσικου έχει διδακτορικό από το Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του ΟΠΑ. Είναι μέλος ΕΔΙΠ της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων και του ερευνητικού εργαστηρίου «Αγορά» του ΟΠΑ. Διδάσκει μαθήματα Μάρκετινγκ, Στρατηγικής και Ερευνητικής Μεθοδολογίας σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Είναι επιστημονική υπεύθυνη των προγραμμάτων elearning του ΟΠΑ «Μεθοδολογία Έρευνας σε Διοικητικές και Κοινωνικές Επιστήμες» και «Personal Branding». Το ερευνητικό της έργο έχει παρουσιαστεί σε διεθνή ακαδημαϊκά συνέδρια και περιοδικά σε θέματα στρατηγικής, μάρκετινγκ και executive coaching. Έχει τιμηθεί με δύο Best Paper Awards.

Νίνα Καλούτσα

Η ειδικός Φωνής & Δημόσιας Ομιλίας Νίνα Καλούτσα είναι κάτοχος διπλώματος και μάστερ Όπερας του Κρατικού Ωδείου Τσαϊκόφσκι της Μόσχας. Στα 25 χρόνια της διδασκαλίας της έχει μεταδώσει τη γνώση και την εμπειρία της σε περισσότερα από 4.500 άτομα, σε σεμινάρια φωνής, public speaking, one-to-one coaching και team building.

Παναγιώτης Φάσσας

Ο Απόστολος είναι Ιδρυτής των theSPEAKERS - του πρώτου χώρου προσωπικής ανάπτυξης που εστιάζει στη Δημόσια Ομιλία στην Ελλάδα. Έχοντας υπάρξει πρωταθλητής Δημόσιας Ομιλίας και 2 φορές ομιλητής TEDx - εστιάζει στο να βοηθάει ανθρώπους, ομάδες και οργανισμούς να ξεπεράσουν το άγχος της Δημόσιας Ομιλίας και να εκφράζονται με σαφήνεια, επίδραση και απλότητα σε κάθε τομέα της ζωής τους. Έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 225 δημόσιες ομιλίες σε Ελλάδα, Κύπρο, Ιταλία, Αγγλία, Αυστρία και Αυστραλία.

Ελένη Κωστάκου

Είναι στέλεχος στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού πολυεθνικής εταιρείας κι εργάζεται ως Empowerment & Leadership Coach.Με σπουδές στην Ψυχολογία -Φιλοσοφία & Παιδαγωγική στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και master στο Strategic Human Resources στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.Έχει κάνει μετεκπαιδεύσεις στη Συμβουλευτική Ψυχολογια, στο life & executive coaching στο Εθνικό & Καποδιστριακό Παν.Αθηνών, στη Φωτοθεραπεια & Art therapy και κατέχει πιστοποίηση στο Solution Focused Coaching και στο Mindfulness .

Πέτρος Κουρουπάκης

Ο Πέτρος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Εργάστηκε ως χορευτής στο Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για 12 χρόνια, ενώ παράλληλα διηύθυνε και δίδασκε σε γνωστά studio Pilates και σχολές χορού στην Αθήνα. Η εμπειρία, η γνώση και η αγάπη του για τον χορό και το πιλάτες οδήγησε στη δημιουργία του “Dance & Wellness Studio Petros Kouroupakis” στο Ψυχικό. Ταυτόχρονα με την καριέρα του ως χορευτής και καθηγητής χορού, ο Πέτρος είναι πιστοποιημένος Καθηγητής Pilates και Personal Trainer.

Ξένια Κούρτογλου

Ξεκίνησε την καριέρα της στην Έρευνα Αγοράς το 1985, όντας ακόμα φοιτήτρια και μητέρα μιας κόρης 2 χρόνων. Το 1988 ίδρυσε την Focus Bari, ηγετική εταιρία Ερευνών στην Ελλάδα με διεθνή αναγνώριση, το 2014 ίδρυσε το πρωτοποριακό e-satisfaction, μια πλατφόρμα-εργαλείο για την συνεχή διάδραση επιχειρήσεων με τους πελάτες τους, και το 2021, ίδρυσε την ΜΕΧ, ένα χώρο ολιστικής αυτοφροντίδας στην Κόρινθο.

Μαλού Λαρσινού

Έχει πτυχίο Marketing & Communications από το Emerson College της Βοστώνης των ΗΠΑ, είναι Health & Wellness Lifestyle Coach με πιστοποίηση από το Institute of Integrative Nutrition στην Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Life Style Medicine από το European Lifestyle Medicine Association. Έχει ειδικευτεί στην ολιστική διατροφή & στο Wellness Lifestyle. Ασχολείται, πέρα από την τροφή και τη σχέση μας με αυτή, με τομείς όπως ο ύπνος, το άγχος, και η πνευματικότητα.

Αξίες

Οι αξίες μας προκύπτουν από το όνομά μας και ανακλώνται σε αυτό:

/νάμα/

ουσιαστικό:

(1) νερό που αναβλύζει από πηγή
(2 μεταφορικά) οτιδήποτε εμπνέει ή αναζωογονεί