ΕΣΥ είσαι ο παντοτινός σου σύντροφος.

Στο Nama Tribe θα σου δώσουμε εργαλεία και παρότρυνση για να γνωρίσεις τον εαυτό σου καλύτερα, να τον εκτιμήσεις, να χτίσεις ακλόνητη αυτοπεποίθηση, να βρεις νόημα στη ζωή σου, να μάθεις να θέτεις όρια και να προστατεύεσαι, να ζεις σύμφωνα με τις αξίες σου, να μην επηρεάζεσαι από τις γνώμες των άλλων, να σε αγαπήσεις.

Τα μέλη μας βλέπουν αποτελέσματα στη ζωή τους

*Πηγή: Έρευνα που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του πιλοτικού προγράμματος 6 μηνών σε 260 άτομα / 180 στελέχη στην Ελλάδα, 2021 

0%

Περισσότερη
Εσωτερική Ηρεμία

6 μήνες στο Τribe
μειώνουν το
καθημερινό άγχος
0%

Ισχυρότερη
Αυτοπεποίθηση

6 μήνες στο Τribe
αυξάνουν την πίστη
στον εαυτό σου
0%

Περισσότερη
Ευτυχία

6 μήνες στο Τribe
ενισχύουν το συναίσθημα
της καθημερινής ευτυχίας

Αναγνώρισε
την αξία σου

To πρώτο βήμα για μια υγιή σχέση με τον εαυτό σου είναι η αληθινή γνωριμία μαζί του. Ξεκλείδωσε δυνατότητες που ούτε φανταζόσουν πως είχες, αναγνώρισε τα επιτεύγματά σου και βρες τον δρόμο προς την αληθινή αυτοεκτίμηση.

Woman with Raised Hands
Yellow Circle BG
Man Sitting at Lake

Μάθε να θέτεις
όρια & διεκδίκησε

Ο μεγαλύτερος σύμμαχός σου είσαι εσύ. Ανακάλυψε ποια είναι τα όριά σου και μάθε να τα θέτεις χωρίς δισταγμούς, με σαφήνεια και αποφασιστικότητα. Ο ζωτικός χώρος που θα εξασφαλίσεις, θα σου επιτρέψει να βρεις την ενέργεια και τον τρόπο, για να διεκδικήσεις τη ζωή που σου αξίζει.

Αγάπησε τον
εαυτό σου

Είναι το μυστικό κλειδί της ευτυχίας: Η αγάπη για τον εαυτό σου, η αυτο-φροντίδα, η αποδοχή αυτού που είσαι. Εξοπλίσου με όλα όσα χρειάζεσαι, για να διανύσεις αυτόν τον μαγικό και απαιτητικό δρόμο που οδηγεί στη συμφιλίωση με το πιο σημαντικό πρόσωπο της ζωής σου. Εσένα.

Woman with Love Balloons
Woman with Weights

Ανακάλυψε
τη δυναμική σου

Είσαι γεμάτος θησαυρούς και ικανότητες. Έχεις ήδη καταφέρει πολλά. Έχεις υπερκεράσει τόσα εμπόδια. Μπορείς να καταφέρεις απίστευτα πράγματα. Αναίρεσε τους περιορισμούς που έχεις θέσει εσύ στον εαυτό σου, αναγνώρισε τις δυνάμεις και τα ταλέντα σου, και βίωσε τη ζώνη της ιδιοφυίας σου.

Σου αξίζει το καλύτερο

Απογείωσε τη ζωή σου
σε όλους τους τομείς...

Paper Airplane
Paper Airplane