Εξελίξου επαγγελματικά και γίνε οικονομικά ανεξάρτητος

Βρες το κίνητρό σου, πίστεψε σε εσένα, διατήρησε την ενέργεια και την αισιοδοξία σου, γιόρτασε τα επιτεύγματα σου. Ενίσχυσε την πρόθεσή σου για ανάπτυξη και χτίσε την επιμονή και τη συνέπειά σου. Εμπόδια και προκλήσεις θα υπάρχουν πάντα. Ανακάλυψε τα εργαλεία που θα ξεκλειδώσουν την εσωτερική σου δύναμη και θα σε οδηγήσουν στους επαγγελματικούς σου στόχους. Καλλιέργησε την αυτο-ηγεσία, τη φιλοδοξία, τη διορατικότητα και τη στρατηγική σκέψη. Και να θυμάσαι: Στο σύμπαν υπάρχει αφθονία. Το ίδιο και στο δικό σου μονοπάτι.

Τα μέλη μας βλέπουν αποτελέσματα στη ζωή τους

*Πηγή: Έρευνα που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του πιλοτικού προγράμματος 6 μηνών σε 260 άτομα / 180 στελέχη στην Ελλάδα, 2021 

0%

Μεγαλύτερη
Αποδοτικότητα

6 μήνες στο Τribe
αυξάνουν τη δέσμευση
και την παραγωγικότητα
0%

Επαγγελματική
εξέλιξη

6 μήνες στο Τribe
σε βοηθούν να εκπληρώσεις
τις φιλοδοξίες σου
0%

Στοχοπροσήλωση

6 μήνες στο Τribe
σε βοηθούν να μείνεις εστιασμένος
και συνεπής στο στόχο σου

Βελτίωσε τη σχέση σου με τα χρήματα

Απαλλάξου από όλες τις αρνητικές πεποιθήσεις που έχεις για τα χρήματα και κατάστρωσε το οικονομικό πλάνο της ζωής σου. Μάθε με ποιους τρόπους θα πετύχεις -με την ίδια προσπάθεια- να κερδίζεις περισσότερα, πώς θα καταφέρεις να αποταμιεύεις, να επενδύεις, αλλά και να παίρνεις τα απαραίτητα ρίσκα που θα σου χαρίσουν την ελευθερία που παρέχουν τα χρήματα.

Woman with Money
Woman Speaking to Group

Διαχειρίσου λειτουργικά το εργασιακό περιβάλλον σου

Είναι το μέρος, όπου περνάς το 1/3 της μέρας σου. Αναγνώρισε τα σημάδια ενός τοξικού εργασιακού περιβάλλοντος και μάθε πώς να το χειριστείς ώστε να διατηρείς τη ζωή σου σε ισορροπία και να εκπληρώνεις τις φιλοδοξίες σου. Αναζήτησε μέντορες, δημιούργησε ένα υποστηρικτικό δίκτυο και βρες συνομιλητές με τους οποίους μοιράζεστε ίδιες αξίες και στόχους.

Αποτελεσματικότητα

Γίνε αποτελεσματικός, δείχνοντας σύνεση και υπευθυνότητα στις επιλογές που κάνεις. Το σημείο κλειδί της παραγωγικότητας, αλλά και της αποτελεσματικότητας στη δουλειά είναι η σωστή διαχείριση ενέργειας. Μάθε όλες τις τεχνικές για να αξιοποιείς αποτελεσματικά τον χρόνο και την ενέργειά σου και βάλε τέλος στην αναποφασιστικότητα και την αναβλητικότητα.

Man on Phone
Green Circles
Hands In

Συνεργασία

Είναι μία από τις σημαντικότερες δεξιότητες για την επαγγελματική επιβίωση και εξέλιξη. Ηγέτης, μέλος ομάδας, ελεύθερος επαγγελματίας ή επιχειρηματίας, ό,τι και αν είσαι, η συνεργασία και το ομαδικό πνεύμα θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις και να αναπτυχθείς. Μάθε την τέχνη της ευελιξίας, τα μυστικά της διαπραγμάτευσης και τη συνταγή της win-win συνδιαλλαγής.

Σου αξίζει κάθε επιτυχία

Απογείωσε τη ζωή σου
σε όλους τους τομείς...

Paper Airplane
Paper Airplane