Στο tribe η αποστολή μας είναι να κινητοποιήσουμε όλους τους ελληνόφωνους του πλανήτη και να τους βοηθήσουμε να ζήσουν μια γεμάτη και χαρούμενη ζωή, συνεισφέροντας ουσιαστικά στο χτίσιμο μιας ισορροπημένης κι ευτυχισμένης κοινωνίας.

Kαλύτερα Γίνεται,

για εκατομμύρια Ελληνες ανά τον κόσμο,
με βασικούς πυλώνες την ψυχική,
πνευματική και σωματική ευεξία

Woman on Phone

Μέλη του Nama Tribe από όλο τον κόσμο
μοιράζονται την εμπειρία τους

*Πηγή: Έρευνα που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του πιλοτικού προγράμματος 6 μηνών σε 260 άτομα / 180 στελέχη στην Ελλάδα, 2021 

1

Μοναδικό μονοπάτι αυτοβελτίωσης

Το tribe είναι η πιο πετυχημένη μου επένδυση! Τα οφέλη είναι ανεκτίμητα. Ξαναβρίσκω την υγεία μου και χτίζω τη σχέση μου με τον άντρα μου από την αρχή. Μπορώ να πω ότι αυτό που κάνει το tribe είναι έργο εξέλιξης και αγάπης. Είμαι σε ένα μοναδικό μονοπάτι αυτοβελτίωσης κι αυτό με ευχαριστει πολύ. Η τιμή της συνδρομής δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με τα οφέλη που αποκόμισα από την παρακολούθηση όλου του υλικού και της συμμετοχής μου στην κοινότητα.

ΜΑΡΙΑ ΕΞΑΡΧΟΥ, 38 ΕΤΩΝ, ΑΘΗΝΑ

2

Για πρώτη φορά αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου

Χρειαζόμουν κάποια καθοδήγηση για το πώς να έχω μια πιο ισορροπημένη και υγιεινή ζωή. Μέσα στους 3 μήνες στο tribe έχασα 5 κιλά και μου έφυγε το πρήξιμο! Έμαθα να ακούω το σώμα μου, οι προπονήσεις μου έγιναν καλύτερες και πιο έντονες. Νιώθω σαν να έχω βρει τι μου ταιριάζει και είμαι πιο ευτυχισμένη με τη συνολική μου εμφάνιση. Επιτέλους απέκτησα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου. Η παρακολούθηση όλων των σεμιναρίων μου έδωσε τα εργαλεία να πάρω αποφάσεις και ‘σπρώξω’ τον εαυτό μου. Η στήριξη από τα υπόλοιπα μέλη ήταν τεράστια, δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς το tribe!
ΝΑΤΑΛΙΑ ΤΣΕΣΜΕΤΖΗ, 28 ΕΤΩΝ, ΠΑΤΡΑ
3

Απαλλάχθηκα από ένα σωρό ψυχοσωματικά προβλήματα

Η συνδρομή μου στο tribe μου άλλαξε πραγματικά τη ζωή. Άνοιξε τα μάτια μου σε απλές αλήθειες για την υγεία και την ευεξία. Είχα κακές συνήθειες, που χωρίς να το καταλάβω μου έφερναν πόνους, πρηξίματα, και μια μόνιμη αναστάτωση στο σώμα. Όλο το υλικό του tribe, και οι συζητήσεις μου με τα υπόλοιπα μέλη με έκαναν να καταλάβω ότι το σώμα μου είναι μια φαντασική μηχανή που θα θεραπευτεί εάν του δώσω το κατάλληλο καύσιμο – διατροφικά και πνευματικά.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΚΙΡΤΖΗ, 32 ΕΤΩΝ, ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ
4

Έγινα πιο παραγωγικός, βελτίωσα τα οικονομικά μου κι έχτισα ισχυρή αυτοπεποίθηση

Για 6 χρόνια δούλευα μόνος μου, με μέτρια προς ικανοποιητικά αποτελέσματα, αλλά καμία προοπτική για το μέλλον. Έχασα την αυτοπεποίθησή μου κι ένιωθα αποτυχημένος. Έτοιμος να τα παρατήσω λόγω αυξημένου ανταγωνισμού και μηδενικής έμπνευσης και παραγωγικότητας, έδωσα μια τελευταία ευκαιρία στον εαυτό μου γίνοντας μέλος του tribe. Μέσα σε 6 μήνες, προσέλαβα άλλο ένα άτομο, το κέρδος μου διπλασιάστηκε και η παραγωγικότητα μου είναι αγνώριστη! Μέσα από την πλατφόρμα, κατάλαβα πως πέρα από την δουλειά παράγοντες όπως η νοοτροπία, η αυτοπεποίθηση, το άγχος, οι συνήθειες, η έμπνευση, παίζουν δραματικό ρόλο στην επαγγελματική μου πορεία.
ΠΕΤΡΟΣ ΔΕΡΜΙΤΖΗΣ, 42 ΕΤΩΝ, ΑΘΗΝΑ
5

Ζω μια ζωή γεμάτη και καταφέρνω να την απολαμβάνω

Έγινα μέλος της φυλής, πριν από 1 χρόνο. Έχω ζήσει την καλύτερη χρονιά μου και πέτυχα περισσότερους από τους επιχειρηματικούς και προσωπικούς μου στόχους από ποτέ. Ανακάλυψα τα εμπόδια που βάζω στον εαυτό μου, τους τομείς που πρέπει να εξελιχτώ, και ξαναβρήκα τις αξίες και τους στόχους μου. Πήρα προαγωγή, δημιούργησα μια μεγαλύτερης και πιο παραγωγική ομάδα. Βρήκα χρόνο για την οικογένεια μου, προσέχω την υγεία μου και επιτέλους απολαμβάνω την ζωή μου!

ΕΜΙΛΥ ΒΕΡΓΟΥ, 45 ΕΤΩΝ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

7

Λίγο πριν από το εργασιακό burnout κατάφερα να
ξαναβρώ τον εαυτό μου και να αλλάξω το δρόμο μου.

Χωρίς να το καταλάβω, η δυσαρέσκεια με την δουλειά μου με είχε επηρεάσει σε όλη μου την ζωή. Είχα χάσει την διάθεση μου, δεν κοινωνικοποιούμουν, δεν είχα όρεξη να φροντίσω το σώμα μου, τίποτα! Κατάλαβα ότι το περιβάλλον στην εταιρία που δούλευα ήταν αυτό που με αποδυνάμωνε. Η εταιρική κουλτούρα δεν είχε καμία σχέση με αυτό που ήθελα, και υποστήριζα. Είχα χάσει την φωνή μου σας υπάλληλος, και σε συνέχεια σαν άνθρωπος. Γράφτηκα στο tribe, και κατάλαβα ότι αυτό που έβλεπα σαν ‘βουνό’ ήταν ένας απλός λόφος. Θυμήθηκα τους στόχους μου, τις αξίες μου. Βρήκα το θάρρος να παραιτηθώ και μετά από 1 χρόνο χωρίς δουλειά κατάφερα επιτέλους να βρω μια καινούργια δουλειά που υποστηρίζει τις αξίες μου, το όραμα και τις φιλοδοξίες μου.
ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ, 34 ΕΤΩΝ, ΑΘΗΝΑ
6

Βρήκα το σκοπό μου

Είμαι ευγνώμων για την συνδρομή μου στο tribe. Μου θύμησε τον σκοπό μου, με βοήθησε να βρω τον εαυτό μου. Το εξαιρετικό υλικό που παρέχει μου έδειξε τον δρόμο στην εσωτερική μου ηρεμία. Κατάφερα μετά από χρόνια να μείνω μόνη μου, χωρίς να με φοβίζει. Η ζωή μου πήρε την μορφή που ήθελα, δίνοντας μου την ευκαιρία να αναθεωρήσω τους στόχους μου. Ευχαριστώ tribe!
ΝΕΦΕΛΗ ΜΑΚΡΗ-ΓΟΥΙΛΛΙΑΜΣ, 42, ΗΠΑ
8

Αγάπησα τον εαυτό μου. Έμαθα να με φροντίζω περισσότερο και χωρίς τύψεις.

Όταν γράφτηκα στο tribe ήμουν δυστυχής και ένιωθα ‘χαμένη’. Δεν νομίζω ότι με αγαπούσα ή με εκτιμούσα πολύ. Είχα πολλές ανασφάλεις. Από τότε, η ζωή μου έχει αλλάξει και συνεχίζει να αλλάζει καθημερινά χάρη στο tribe και κυρίως την κοινότητα του. Τα αποτελέσματα που βλέπω καθημερινά στον εαυτό μου είναι απίστευτα. Μια μεγάλη πόρτα άνοιξε νέες δυνατότητες για μένα και για πολλούς άλλους. Τώρα δεν ζω στο δράμα που ζούσα. Είμαι ήρεμη, χαρούμενη και υγιής και αυτό έχει κάνει πραγματικά μια τεράστια διαφορά στη ζωή μου. Έχω επαφή όλη την ώρα με τον εαυτό μου και τον κόσμο γύρω μου. Έμαθα να ζω τη ζωή μου με ευγνωμοσύνη στο σώμα μου και στην ζωή.
ΕΛΕΝΗ ΚΑΣΕΛΑΚΗ, 45, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
9

Πέρασα επιτέλους από τη θεωρία στην πράξη και κυρίως βρήκα μια πολύ καλή ισορροπία

Το tribe είναι εξαιρετικό. Σου αλλάζει την νοοτροπία και ωθεί τις ενέργειες. Διδάσκει πώς να πετύχεις τους στόχους σου, χωρίς να ‘επιβάλλεται΄, δίνοντας σου την ευκαιρία για προσωπική ευτυχία. Τα βίντεο, τα φύλλα εργασίας, και η κοινότητα η ίδια έχουν παίξει τεράστιο ρόλο στη μετατροπή μου ως σύζυγο, πατέρα και άντρα. Έμαθα να επικοινωνώ με την οικογένεια μου, να σέβομαι τα όρια τους και να θέτω τα δικά μου. Το ίδιο συνέβη και στην δουλειά μου, με αποτέλεσμα να έχω βρει μια ισορροπία που δεν φανταζόμουν ότι υπήρχε.
ΠΑΥΛΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ , 39 ΕΤΩΝ, ΚΡΗΤΗ
Untitled design-11

Το tribe έσωσε την οικογένειά μου

Το ταξίδι μου στο tribe ξεκίνησε σε μια πολύ ευάλωτη και δύσκολη στιγμή στη ζωή μου. Η σχέση μου με τα δύο παιδιά μου στην εφηβεία ήταν χειρότερη από ποτέ, και παράλληλα είχα απομακρυνθεί παντελώς από τον άντρα μου. Όλα αυτά μου δημιουργούσαν ένα μεγάλο άγχος που δεν μπορούσα να εξηγήσω και να παλέψω. Μέσω των τεχνικών καθοδήγησης του tribe, την ανάλυση των εννοιών, και των φύλλων εργασίας κατάφερα να συμφιλιωθώ με τα παιδιά μου και να έρθω πιο κοντά στον σύζυγό μου. Τα επίπεδα άγχους μου έχουν μειωθεί πάρα πολύ, έχω βρει τον σκοπό μου, αποκάλυψα ένα κρυμμένο ταλέντο και έχω επιτέλους εμπιστοσύνη στον εαυτό μου.

ΗΛΕΚΤΡΑ ΜΑΚΡΙΔΑΚΗ, 42 ΕΤΩΝ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ

11

Μετά από ένα διαζύγιο και 20 κιλά πιο πάνω, αποφάσισα να γίνω μέλος του Tribe.

Σκοπός μου ήταν να βρω ισορροπία στην επαγγελματική και προσωπική μου ζωή. Η αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση μου ήταν σχεδόν ανύπαρκτες, μιας και η μόνο η δουλειά μου μου είχε μείνει. Τα εβδομαδιαία live και τα life hacks μου έδωσαν τα εργαλεία για να μπορέσω να χτίσω την αυτοπεποίθησή μου και την αυτοεκτίμησή μου και να αναπτύξω δεξιότητες ζωής, που στο παρελθόν κορόιδευα. Έχω ήδη χάσει τα περισσότερα από τα κιλά που πήρα, και είμαι σε μια υγιή σχέση για πρώτη φορά στην ζωή μου.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΥΡΑΣ, 40 ΕΤΩΝ, ΑΘΗΝΑ
12

Η αυτοάνοση ασθένειά μου σχεδόν σταθεροποιήθηκε

Ταλαιπωρούμουν χρόνια με τα συμπτώματα της αυτοάνοσης ασθένειας μου, και ένιωθα παντελώς μόνη σε αυτό τον κόσμο. Αφιέρωσα πολύ χρόνο στο tribe. Μέσα από το tribe, έφτιαξα τον τρόπο ζωής μου κι απέκτησα συνήθειες που μου δίνουν κίνητρο να ξυπνάω κάθε. 8 μήνες μετά και η αυτοάνοση ασθένειά μου σχεδόν σταθεροποιήθηκε, είμαι και πάλι κοντά με την οικογένεια και τους φίλους μου. Ξέρω ότι έχω πολύ δρόμο μπροστά μου αλλά είμαι πολύ πιο αισιόδοξη και δυνατή

ΕΛΕΝΗ ΑΡΓΥΡΟΓΛΟΥ, 25 ΕΤΩΝ, ΠΑΤΡΑ

13

Άλλαξα τον τρόπο που σκέφτομαι κι έχτισα πεποιθήσεις που με βοηθούν αντί να με περιορίζουν

Ο τρόπος που έβλεπα την ζωή όταν έγινα μέλος του tribe ήταν γεμάτος φόβο, άγχος, και υπερβολική σκέψη – δεν έτρωγα σωστά, δεν κοιμόμουν. Μετά από έναν χρόνο συνδρομής, έχει αλλάξει ριζικά ο τρόπος που σκέφτομαι, παρατηρώ τους γύρους μου και δρω. Απέκτησα συνήθειες και γνώσεις που με βοήθησαν να έρθω σε επαφή με το σώμα μου και νιώσω ευεξία. Κατάφερα να ξεπεράσω όλες τις περιοριστικές πεποιθήσεις που κάποτε φάνταζε αδύνατο. Το tribe είναι το καλύτερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου.
ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, 29 ΕΤΩΝ, ΚΥΠΡΟΣ
15

Tα σεμινάρια και η κοινότητα του tribe με βοήθησαν να φροντίσω την ψυχική και σωματική μου υγεία και να θέσω όρια.

Θεωρούσα ότι είχα φτιάξει την ζωή μου πολύ καλά – είχα μια σχέση, μια δουλειά, τις παρέες μου. Μετά από αλλαγές στο ενδοεταιρικό περιβάλλον κατάλαβα πως κάτι συμβαίνει . Η συνδρομή μου στο tribe ήταν δώρο από την σύντροφό μου – ό,τι καλύτερο μπορούσε να έχει κάνει. Συνειδητοποίησα ότι ήμουν ένα βήμα πριν το burn out, αναθεώρησα τις επαγγελματικές μου αξίες, και εστίασα στους στόχους μου. Tα σεμινάρια και η κοινότητα του tribe με βοήθησαν να φροντίσω την ψυχική και σωματική μου υγεία και να θέσω όρια.
AΡΗΣ 35 ΕΤΩΝ, ΕΛΒΕΤΙΑ
14

Κατάφερα να διαχειρίζομαι ακόμα και τις πιο τοξικές σχέσεις που είχα στην δουλειά μου

Αγαπάω την δουλειά μου αλλά και την εταιρία στην οποία δουλεύω. Πριν 2 χρόνια, ορισμένες αλλαγές στο δυναμικό με έφεραν αντιμέτωπη με πολλούς συναδέλφους μου. Αυτή η δυσκολία που αντιμετώπιζα με οδήγησε να γίνω μέλος στο tribe. Έμαθα την σημασία της επικοινωνίας. Πήρα γνώσεις που έκανα πράξεις και τελικά κατάφερα να διαχειρίζομαι ακόμα και τις πιο τοξικές σχέσεις που είχα στην δουλειά μου. Πλέον, μπορώ να πω πως επιτέλους ξυπνάω πάλι με όρεξη για δουλειά!
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΞΕΝΑΚΗ, ΒΕΛΓΙΟ, 43 ΕΤΩΝ
16

Το tribe με βοήθησε να δω με άλλο μάτι την αλλαγή και να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα.

Αγαπάω την δουλειά μου αλλά και την εταιρία στην οποία δουλεύω. Πριν 2 χρόνια, ορισμένες αλλαγές στο δυναμικό με έφεραν αντιμέτωπη με πολλούς συναδέλφους μου. Αυτή η δυσκολία που αντιμετώπιζα με οδήγησε να γίνω μέλος στο tribe. Έμαθα την σημασία της επικοινωνίας. Πήρα γνώσεις που έκανα πράξεις και τελικά κατάφερα να διαχειρίζομαι ακόμα και τις πιο τοξικές σχέσεις που είχα στην δουλειά μου. Πλέον, μπορώ να πω πως επιτέλους ξυπνάω πάλι με όρεξη για δουλειά!

ΓΚΡΕΤΑ ΓΟΥΡΙΔΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 39 ΕΤΩΝ

17

Αναθεώρησα τους στόχους μου, και βρήκα το θάρρος να ζητήσω να αλλάξω τμήμα. 6 μήνες μετά, και η παραγωγικότητα μου έχει επανέλθει και το καλύτερο; Έχω θέσει νέους στόχους και νιώθω πιο έτοιμος από ποτέ να τους εκπληρώσω!

Ήμουν έτοιμος να παραιτηθώ, και ας ήταν αβέβαιο το μέλλον μου. Η ανασφάλεια μου να μπορέσω να συντηρήσω την οικογένεια μου με εμπόδιζε. Είχα βαρεθεί την καθημερινότητα στην δουλειά μου, όχι το αντικείμενο, μιας και ήταν πάντα το πάθος μου. Βλέποντας την παραγωγικότητά μου να πέφτει, γράφτηκα στο tribe σαν τελευταία ευκαιρία. Κατανόησα την έννοια της δέσμευσης και της αποδοτικότητας. Κατάλαβα πόσο σημαντική είναι η δημιουργικότητα, όχι μόνο σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Αναθεώρησα τους στόχους μου, και βρήκα το θάρρος να ζητήσω να αλλάξω τμήμα. 6 μήνες μετά, και η παραγωγικότητα μου έχει επανέλθει και το καλύτερο; Έχω θέσει νέους στόχους και νιώθω πιο έτοιμος από ποτέ να τους εκπληρώσω!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΛΗΣ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, 45 ΕΤΩΝ

Είσαι έτοιμος να απογειώσεις τη ζωή σου;

Κατέβασε τώρα, εντελώς δωρέαν, 2 coaching σεμινάρια και γίνε μέλος της φυλής μας για να λαμβάνεις πρώτος στις ειδοποιήσεις σου πληροφορίες για διαφόρα δωρέαν σεμινάρια ή οδηγούς που έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τη ζωή σου.

*Βεβαιώσου ότι έχεις προσθέσει το email μας info@lifeclinicgroup.com στα αγαπημένα σου, ώστε να μην χάσεις τίποτα!