Απόλαυσε μια ζωή με νόημα

Η καλύτερη στιγμή να ξεκινήσεις
να φροντίζεις τον εαυτό σου
ήταν πριν 10 χρόνια.
Η επόμενη καλύτερη είναι ΣΗΜΕΡΑ.

Διάλεξε εσένα.

Μηνιαία Συνδρομή

Ανανεώνεται αυτόματα
κάθε μήνα

35€/μήνα
LIVE Εβδομαδιαίο Coaching
Βιβλιοθήκη 90+ Σεμιναρίων Coaching
90+ Φύλλα Εργασίας
Κοινότητα (online & ζωντανές συναντήσεις)
Masterclass "Οι 5 εχθροί της Αυτοπεποίθησης"
Masterclass "Ξεπέρασε όλα τα Εμπόδια"
Book & Movie Club
Μηνιαίες κληρώσεις με δώρα
Ετήσια Συνδρομή

Ανανεώνεται αυτόματα
κάθε χρόνο (*348€)

29€/μήνα*
Με λιγότερο από 1€/ημέρα κερδίζετε
όλα τα οφέλη της μηνιαίας συνδρομής συν...
1 Ατομική συνεδρία Coaching με τη Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου (Αξίας 190€)
Έκπτωση 15% στο πρόγραμμα Business Bootcamp
Έκπτωση 15% στο πρόγραμμα Self Confidence Bootcamp

Η παραπάνω τιμή συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ 24%. Η συνδρομή σου θα ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα για την μηνιαία συνδρομή

και κάθε 12 μήνες για την ετήσια. Μπορείς να ακυρώσεις οποιαδήποτε στιγμή πριν την ανανέωση!

Καλύτερα Γίνεται

…για τους αγαπημένους σου!

Oλες οι συνδρομές περιλαμβάνουν τα παρακάτω:

Tribe Offers

Συχνές Ερωτήσεις

Eρευνες αποδεικνύουν ότι 30′-60′ την εβδομάδα αφιερωμένα στην προσωπική μας ανάπτυξη (φυσική, πνευματική και συναισθηματική) μπορεί να βελτιώσει κατά 90% το γενικότερο αίσθημα ευτυχίας και επιτυχίας, κατά 80% την πνευματική μας υγεία και κατά 67% την σωματική μας υγεία κι ευεξία. Το Nama Tribe είναι επιστημονικά σχεδιασμένο να σου προσφέρει γνώση και πρακτικά εργαλεία έτσι ώστε να μπορέσεις να βελτιώσεις όλους τους τομείς της ζωής σου άμεσα και μόνιμα.

Δεν υπάρχει κανόνας για το πόσο χρόνο χρειάζεται να αφιερώσεις. Το Nama Tribe είναι σχεδιασμένο για να μπορείς να το παρακολουθήσεις με το δικό σου ρυθμό και ανάλογα με τις δικές σου ανάγκες. Θα υπάρχουν εβδομάδες που θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και εβδομάδες που δεν θα προλάβεις να ασχοληθείς καθόλου. Μην αγχώνεσαι. Στο Nama Tribe θα βρεις πάντα αυτό που χρειάζεσαι τη στιγμή που το χρειάζεσαι για κάθε τομέα της ζωής σου. Θυμήσου: 30′ την εβδομάδα είναι αρκετά!

Oχι, το περιεχόμενο του Nama Tribe είναι αποκλειστικά για τα εγγεγραμμένα μέλη της Φυλής μας.

Oλο το περιεχόμενο και οι δραστηριότητες του Nama Tribe είναι σχεδιασμένα για να σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τους 5 βασικούς τομείς της ζωής σου: Σχέση με τον Εαυτό σου, Προσωπικές Σχέσεις, Υγεία, Εργασία και Οικονομικά, Πνευματικότητα.
Μία φορά την εβδομάδα οι Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου & Μαλού Λαρσινού πραγματοποιούν ένα ζωντανό σεμινάριο coaching σχετικό με αυτή την θεματολογία. Κάθε σεμινάριο είναι περίπου 30′ και περιλαμβάνει το αντίστοιχο φύλλο εργασίας. Τα ζωντανά σεμινάρια πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη στις 7.00μ.μ., μέσω της αποκλειστικής ομάδας στο facebook και μετά αποθηκεύονται μέσα στο Νama Tribe. Αν δεν έχεις facebook μπορείς να τα παρακολουθήσεις κινηματογραφημένα μέσα στο Νama Tribe.

Oλα τα σεμινάρια γίνονται διαδικτυακά και αποθηκεύονται στο Νama Tribe έτσι ώστε να μπορείς να παρακολουθήσεις και να συμμετάσχεις από οποιοδήποτε μέρους της Ελλάδας και του κόσμου. Τα μέλη του Νama Tribe είναι από όλη την Ελλάδα και από πολλές χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής, της Ασίας και της Αφρικής. Αριθμούμε Έλληνες μέλη σε περισσότερες από 20 χώρες

Οι ζωντανές συνεδρίες γίνονται διαδικτυακά μέσω facebook κι αυτό δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες να θέσουν τις ερωτήσεις τους. 1 φορά το δίμηνο θα υπάρχει ειδική ώρα αφιερωμένη σε ερωτήσεις κι απαντήσεις (Q&A)

Αποκλειστικά Ζωντανά διαδικτυακά σεμινάρια Coaching κάθε βδομάδα

Από τις κορυφαίες Coach Δρ. Νάνσυ Μαλέρου & Μαλού Λαρσινού.  Τι κι αν δεν προλάβεις, μην ανησυχείς. Μέσα το Tribe θα τα βρεις όλα όποτε σε εξυπηρετεί!

Life Hacks 

Βιβλιοθήκη από δεκάδες video με λύσεις σε καθημερινά προβλήματα 

Εκπαιδεύσεις 

Ολοκληρωμένες εκπαιδεύσεις πολλαπλών ωρών με το αντίστοιχο υλικό, ασκήσεις, φύλλα εργασίας, ερωτηματολόγια κλπ

Masterclasses 

Σεμινάρια αφιερωμένα σε ένα θέμα που το εξετάζουμε σε βάθος, συχνά με τη βοήθεια ενός ειδήμονα. Τα masterclases έχουν διάρκεια 2-3 ώρες και είναι κινηματογραφημένα. 

Φύλλα εργασίας,  Αυτο-αξιολογήσεις & ασκήσεις

Κάθε σεμινάριο ή εκπαίδευση συμπληρώνεται από το αντίστοιχο Φύλλο εργασίας, πρακτικές ασκήσεις ή ερωτηματολόγια που σου επιτρέπουν να κατανοήσεις τον εαυτό σου σε βάθος και να εφαρμόσεις στην καθημερινότητά σου τις γνώσεις που λαμβάνεις. 

Διαδικτυακή κοινότητα 

Με την έναρξη της συνδρομή σου γίνεσαι μέλος της Φυλής μας: τα μέλη της Φυλής μας είναι εξαιρετικά δεμένα μεταξύ τους και χαρακτηρίζονται από αισιοδοξία, θέληση για καλύτερη ζωή σε όλα τα επίπεδα, προθυμία να βοηθήσουν και να μοιραστούν και  πίστη ότι ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Τα μέλη του tribe δηλώνουν ότι στις πρώτες 60 ημέρες της συμμετοχής τους μειώνεται κατά 70% το αίσθημα της μοναξιάς και της ανασφάλειας. 

Γνώρισε ανθρώπους της φυλής μας, μοιράσου τους προβληματισμού σου, γιόρτασε τις νίκες σου, ζήτησε και πρόσφερε βοήθεια, παρακίνησε και παρακινήσου. Σε μια εποχή που είναι τόσο δύσκολο να γνωρίσεις ανθρώπους που να σε καταλαβαίνουν, να συμμερίζονται τους στόχους, τα όνειρά και τον αγώνα σου, να χαίρονται και να συνεισφέρουν στις επιτυχίες και τις χαρές σου και να σε υποστηρίζουν στα δύσκολα, το Tribe είναι μια ανάσα αισιοδοξίας και πίστης στον άνθρωπο και το κοινό καλό. 

Φυσική κοινότητα 

Τα μέλη της Φυλής μας είναι διασκορπισμένα σε κάθε μέρος της Ελλάδας και του κόσμου. Μέσω του Τribe θα έχεις την ευκαιρία να διοργανώσεις τοπικές συναντήσεις, να γνωριστείς με άλλα μέλη και να κάνεις φιλίες που κρατάνε για πάντα. Δημιούργησε το δικό σου NamaGroup, στην χώρα, την πόλη ή τη γειτονιά σου. Τα μέλη της Φυλής μας έχουν προτεραιότητα και εκπτώσεις σε όλες τις ζωντανές εκδηλώσεις. Μείνε συντονισμένος/η για κλειστές αποκλειστικές εκδηλώσεις των μελών π.χ. namaRun, namaWalk, namaDrinks, namaExplore,  στις οποίες θα έχεις την ευκαιρία να γνωριστείς με τα άλλα μέλη της Φυλής  και να γνωρίσεις από κοντά τη Νάνσυ και τη Μαλού. 

Book & Movie Club

Μία φορά το μήνα επιλέγουμε για εσάς ένα βιβλίο ή μια ταινία που μπορεί να σε βοηθήσει να βελτιώσεις τη ζωή σου και να διευρύνεις το πνεύμα σου και να ζήσεις καλύτερα. Συνδέσου με τα άλλα μέλη της φυλής μέσω του facebook group και απόλαυσε αυτό το ταξίδι με την καλύτερη παρέα. 

Δοκίμασε το Tribe. Δες αν σου ταιριάζει. Με την εγγραφή σου θα αποκτήσεις πρόσβαση σε όλες τις παροχές του Tribe και θα διαπιστώσεις μόνος σου αν είναι για εσένα. Ακύρωσε οποιαδήποτε στιγμή θέλεις και ξαναγράψου όταν είσαι έτοιμος. Η Φυλή μας σε περιμένει.

Εγγύηση Nama Tribe

Euro

Δοκίμασε το Tribe. Δες αν σου ταιριάζει. Με την εγγραφή σου θα αποκτήσεις πρόσβαση σε όλες τις παροχές του Tribe και θα διαπιστώσεις μόνος σου αν είναι για σένα. Ακύρωσε οποιαδήποτε στιγμή θέλεις και ξαναγράψου όταν είσαι έτοιμος. Η Φυλή μας σε περιμένει.

Green Circle
Green Circle

Τα μέλη μας μιλάνε για το Nama Tribe!

Διάβασε μαρτυρίες των μελών μας

Κατέβασε τώρα, εντελώς δωρέαν, 2 coaching σεμινάρια και γίνε μέλος της φυλής μας για να λαμβάνεις πρώτος στις ειδοποιήσεις σου πληροφορίες για διαφόρα δωρέαν σεμινάρια ή οδηγούς που έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τη ζωή σου.

*Βεβαιώσου ότι έχεις προσθέσει το email μας info@lifeclinicgroup.com στα αγαπημένα σου, ώστε να μην χάσεις τίποτα!