Είσαι μέρος του σύμπαντος και η ύπαρξή σου έχει νόημα

Αναζήτησε την εσωτερική γαλήνη και ανακάλυψε τη θεραπευτική δύναμη της ευγνωμοσύνης. Συνδέσου με κάτι μεγαλύτερο από εσένα και βρες το δικό σου μονοπάτι σοφίας, αρετής και αγάπης. Δημιούργησε τον χώρο και τον χρόνο να σταθείς με ηρεμία και να αφουγκραστείς τον πυρήνα σου. Μάθε να διαχειρίζεσαι τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, και ψάξε για απαντήσεις. Είναι ήδη μέσα σου.

Τα μέλη μας βλέπουν αποτελέσματα στη ζωή τους

*Πηγή: Έρευνα που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του πιλοτικού προγράμματος 6 μηνών σε 260 άτομα / 180 στελέχη στην Ελλάδα, 2021 

0%

Πληρότητα

6 μήνες στο Τribe
αυξάνουν την αίσθηση πληρότητας,
εσωτερικής γαλήνης και ηρεμίας
0%

Eμπνευση

6 μήνες στο Τribe
σε βοηθούν να ζήσεις
με περισσότερο νόημα
0%

Χαρά

6 μήνες στο Τribe
ενισχύουν το συνολικό αίσθημα
χαράς και απόλαυσης της ζωής

Μπες στη Ροή

Eχεις ποτέ απορροφηθεί εντελώς από μια δραστηριότητα, ξεχνώντας τον έξω κόσμο; Τότε γνωρίζεις το συναίσθημα. Επίλεξε να κάνεις κάτι που σου αρέσει και άσε τα πράγματα να έρθουν αβίαστα, ευχάριστα και εύκολα. Μάθε να εμπιστεύεσαι και να ακούς το ένστικτό σου.

Journal on Bed
Woman in Sun

Ζήσε με Εσωκεντρισμό

Εστίασε σε εσένα και στη βαθύτερη γνώση του εαυτού σου που μόνο εσύ έχεις. Φρόντισε τον εαυτό σου, χωρίς ενοχές. Απελευθέρωσε τη δύναμη που έχεις μέσα σου. Ξαναβρές και κινητοποίησε τον Ανώτερο, αυθεντικό και μοναδικό εαυτό σου.

Βρες τον προσωπικό σου σκοπό

Ανακάλυψε τι σε κάνει να νιώθεις ζωντανός και σε εμπνέει. Βρες το σημείο εκείνο που το ταλέντο σου συνταυτίζεται με το πάθος σου. Αποφάσισε ποιο είναι το αποτύπωμα που θες να αφήσεις πίσω σου. Ζήσε με σκοπό και αίσθημα ολοκλήρωσης σου να γίνει καταλύτης για την ανάπτυξή σου.

Man Celebrating
Purple Circles
Man with Backpack

Απόλαυσε την ενσυνειδητότητα

Η ενσυνειδητότητα μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις, να αποφύγεις αντιπερισπασμούς και να ξεφύγεις από το άγχος παραμένοντας συγκεντρωμένος. Παρατήρησε και απόλαυσε το παρόν. Aκουσε και δώσε προσοχή στο τι κάνει το σώμα σου τώρα, χωρίς να το κρίνεις.

Ζήσε μια ζωή με νόημα

Απογείωσε τη ζωή σου
σε όλους τους τομείς...

Paper Airplane
Paper Airplane