Η ψυχική και σωματική μας
υγεία είναι το Α και το Ω

Το σώμα μας είναι το σπίτι της ψυχής μας.
Στο tribe θα σε βοηθήσουμε να χτίσεις ψυχική ανθεκτικότητα & ισορροπία, να αναγνωρίσεις και να προλάβεις την πνευματική και σωματική εξάντληση (burnout), να διαχειριστείς αποτελεσματικά τα συναισθήματά σου και να χτίσεις ένα υγιεινό τρόπο ζωής μέσα από την διατροφή, την κίνηση, τον σωστό ύπνο και την φροντίδα του σώματός και του πνεύματός σου.

Τα μέλη μας βλέπουν αποτελέσματα στη ζωή τους

*Πηγή: Έρευνα που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του πιλοτικού προγράμματος 6 μηνών σε 260 άτομα / 180 στελέχη στην Ελλάδα, 2021 

0%

Λιγότερο
Aγχος

6 μήνες στο Τribe
ενισχύουν την αποτελεσματική διαχείριση
των στρεσογόνων καταστάσεων
0%

Πιο Υγιεινές
Συνήθειες

6 μήνες στο Τribe
σε βοηθούν να χτίσεις και
να διατηρήσεις υγιεινές συνήθειες
0%

Συνολική
Αίσθηση Ευεξίας

6 μήνες στο Τribe
βοηθούν στη μείωση
των ψυχοσωματικών προβλημάτων

Χτίσε ψυχική
ανθεκτικότητα

H μόνη βεβαιότητα σε αυτόν τον κόσμο είναι ότι όλα αλλάζουν. Αποδέξου την αλλαγή σαν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σου και διαχειρίσου την προς όφελός σου. Διεύρυνε την προοπτική σου και δοκίμασε να δεις την πραγματικότητα από διαφορετικές γωνίες. Μάθε τρόπους να παραμένεις θετικός και εξασκήσου στη ρεαλιστική αισιοδοξία.

Man on Sand
Blue Circles
Woman on Beach

Ξεπέρασε το φόβο
και την ανασφάλεια

Εξοικειώσου με τους φόβους και τις ανασφάλειές σου. Δες τις πραγματικές τους διαστάσεις και κατάλαβε με ποιον τρόπο σε προστατεύουν. Μάθε να ακούς τον φόβο σου όταν πρέπει, αλλά και να τον αντιμετωπίζεις κατάματα όταν χρειάζεται. Γνώρισε τον εαυτό σου καλύτερα και μείωσε δραστικά τους φόβους και τις ανασφάλειές σου.

Αναζωογόνησε
το σώμα σου

Η επιστήμη έχει αποδείξει ότι ο τρόπος ζωής μας επηρεάζει την ψυχική και τη σωματική μας υγεία. Η φροντίδα και η αγάπη για τον εαυτό μας είναι η βάση για έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής. Χτίσε συνήθειες σωστής διατροφής, άσκησης και ύπνου για μια καθημερινότητα γεμάτη ενέργεια, καλή διάθεση και θετική σκέψη. Χτίσε ένα ισορροπημένο και υγιές lifestyle.

Healthy Food
Woman Stretching

Πρόλαβε το burnout

Το burnout (σωματική, συναισθηματική και πνευματική εξουθένωση) μπορεί να αποτραπεί, αλλά είναι σημαντικό να ακούσεις τα προειδοποιητικά μηνύματα που σου στέλνει το σώμα σου. Χτίσε μια στρατηγική ζωής που θα σε προφυλάξει από το burnout ή θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις. Βρες τα ερεθίσματα και την υποστήριξη που θα σου επιτρέψουν να παραμείνεις ψυχικά και σωματικά υγιής.

Φρόντισε τη σωματική και ψυχική σου υγεία

Απογείωσε τη ζωή σου
σε όλους τους τομείς...

Paper Airplane
Paper Airplane