Η ποιότητα των σχέσεών μας καθορίζει την ποιότητα της ζωής μας

Κάθε άνθρωπος που είναι στη ζωή μας βρίσκεται εκεί για ένα λόγο. Στο Nama Tribe θα βρεις τρόπους και εργαλεία για να επιλέγεις ανθρώπους που σε ανυψώνουν και να χτίζεις σχέσεις με διάρκεια και νόημα.

Τα μέλη μας βλέπουν αποτελέσματα στη ζωή τους

*Πηγή: Έρευνα που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του πιλοτικού προγράμματος 6 μηνών σε 260 άτομα / 180 στελέχη στην Ελλάδα, 2021 

0%

Ισχυρότερη αίσθηση
του ανήκειν

6 μήνες στο Τribe
μειώνουν την αίσθηση
της μοναξιάς
0%

Ουσιαστικότερες
Σχέσεις

6 μήνες στο Τribe
βελτιώνουν τις οικογενειακές
σχέσεις & την επιλογή συντρόφου
0%

Πιο αποτελεσματική
Επικοινωνία

6 μήνες στο Τribe
βοηθούν στην αποτελεσματική
επίλυση κρίσεων

Χτίσε σχέσεις
εμπιστοσύνης

Συνδέσου πραγματικά με τους ανθρώπους γύρω σου. Μάθε να επιλέγεις εκείνους που σου κάνουν καλό, ενδυνάμωσε τη σχέση σου μαζί τους, επικοινώνησε αποτελεσματικά και δημιούργησε νέους υγιείς δεσμούς σε κάθε καινούργιο περιβάλλον. Σου αξίζουν.

Women with Legs Up
Woman with Hand in Front of Face

Διαχειρίσου τις
τοξικές σχέσεις

Αναγνώρισε και απόφυγε τους τοξικούς ανθρώπους στην ζωή σου, ακόμη και αυτούς που βρίσκονται στο στενό οικογενειακό, φιλικό και επαγγελματικό σου περιβάλλον. Μάθε τρόπους να τους διαχειρίζεσαι και να μην επιτρέπεις στην τοξικότητά τους να σε επηρεάζει.

Ξεπέρασε την
απώλεια

Eνας επώδυνος χωρισμός, η προδοσία ενός φίλου, ο θάνατος ενός δικού σου ανθρώπου είναι βιώματα που σε αφήνουν πληγωμένο και μουδιασμένο. Οπλίσου με τεχνικές που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις την άρνηση, τον θυμό, την πίκρα, την κατάθλιψη, και βρες τα βήματα που θα σε οδηγήσουν στην αποδοχή. Μην κατηγορείς τον εαυτό σου. Διαχειρίσου τη νέα σου πραγματικότητα και άφησε τη θλίψη σου να γίνει καταλύτης για την ανάπτυξή σου.

Orange Circles
Woman on Bed
Couple Hugging

Βάλε τάξη στα
οικογενειακά σου

Η οικογένεια είναι καταφύγιο ή μια πρόκληση; Η απάντηση βρίσκεται στις σχέσεις που χτίζεις, την επικοινωνία που καλλιεργείς και τα όρια που θέτεις στα μέλη της οικογένειάς σου. Ανακάλυψε τις βάσεις για μια ειλικρινή σχέση, θέσε τα θεμέλια για μια ανοιχτή επικοινωνία και οριοθέτησε τον ζωτικό σου χώρο.

Σου αξίζουν επιτυχημένες σχέσεις

Απογείωσε τη ζωή σου
σε όλους τους τομείς...

Paper Airplane
Paper Airplane