Μονοπάτια Coaching

O,τι κι αν ονειρεύεσαι,
υπάρχει ένα μονοπάτι που θα σε οδηγήσει εκεί.

Devices

Διάλεξε το δικό σου Μονοπάτι

Διάλεξε το Μονοπάτι που σου ταιριάζει, παρακολούθησε την πρόοδό σου
και δες τη ζωή σου να αλλάζει μήνα με το μήνα.

Ξέρουμε ότι έχεις τις δικές σου ανάγκες, εσωτερικές αναζητήσεις και φιλοδοξίες και
είσαι αντιμέτωπος με τις δικές σου προκλήσεις.
Στο Nama Tribe έχουμε δημιουργήσει προσεκτικά διαλεγμένα
Μονοπάτι που θα σε οδηγήσουν γρήγορα και εύκολα εκεί που επιθυμείς.

Κάθε Μονοπάτι είναι μια προσεκτικά επιμελημένη σύνθεση
από coaching, εκπαιδεύσεις και
masterclasses για μια ζωή με ευτυχία κι επιτυχία.

Ζήσε με
περισσότερο νόημα

Υπάρχει μια διαφορετική ποιότητα στη ζωή όταν τη ζούμε με ακεραιότητα, σε ευθυγράμμιση με τις εσωτερικές μας αξίες. Εγκατάλειψε τη ζώνη άνεσής σου, βγες στον κόσμο, συνδέσου αυθεντικά με ανθρώπους και αναζήτησε τρόπους να συνεισφέρεις σε κάτι που πιστεύεις.
Group at Table
Man on Mountain

Περίορισε το άγχος

Λένε ότι το άγχος είναι η λέξη των ενηλίκων για τον φόβο. Είσαι ικανός να διαχειριστείς τον φόβο της αβεβαιότητας, της ανασφάλειας, της αποτυχίας ή της απόρριψης. Είσαι πιο δυνατός από ό,τι πιστεύεις. Μάθε τεχνικές για να περιορίζεις τις επιπτώσεις του άγχους στο σώμα, το πνεύμα και την ψυχολογία σου. Διατήρησε μόνο το δημιουργικό άγχος και απόλαυσε περισσότερη ηρεμία και χαρά.

Απόκτησε υγιή σχέση
με τα χρήματα

Αν θες να αποκτήσεις κάτι, καλό είναι να το αγαπήσεις και να του δώσεις την προσοχή σου. Απελευθερώσου από την ντροπή ή την ενοχή σχετικά με τα χρήματα. Απενοχοποίησέ τα. Τα χρήματα είναι ενέργεια. Μάθε να την εκμεταλλεύεσαι και να τη διοχετεύεις, σύμφωνα με τις αξίες και τις επιθυμίες σου.
Cash
Journal on Bed

Χτίσε συνήθειες επιτυχίας

Ο Αριστοτέλης ήταν σαφής: Δεν είμαστε αυτό που φανταζόμαστε ή θέλουμε να είμαστε. Είμαστε αυτό που κάνουμε επαναλαμβανόμενα. Μελέτησε τις συνήθειες των ανθρώπων που θαυμάζεις και ένταξέ τες στη ζωή σου με επιμονή και συνέπεια. Ταυτόχρονα, μάθε πώς να εντοπίσεις τις συνήθειες που σε κρατάνε πίσω και απελευθερώσου από αυτές.

Απόλαυσε λειτουργικές σχέσεις

Οι λειτουργικές σχέσεις βασίζονται στην καλή επικοινωνία. Μάθε πώς θα χτίσεις ένα κλίμα εμπιστοσύνης, αποκωδικοποίησε τα μυστικά ενός καλού ακροατή. Εκπαιδεύσου στο να αφουγκράζεσαι τις ανάγκες του άλλου, αλλά και στο πώς να εκφράζεις τις δικές σου. Μάθε να μιλάς ανοιχτά, με κατανόηση, να αποφεύγεις τις επικρίσεις, να παραχωρείς χώρο στους άλλους και την ίδια στιγμή να διεκδικείς τον δικό σου.
Happy Couple

Με τη συνδρομή σου κερδίζεις άμεση πρόσβαση
σε όλες τις παροχές του Nama Tribe

Tribe Offers

Ο Δρόμος προς τα Oνειρά σου Ξεκινάει Εδώ

Κατέβασε τώρα, εντελώς δωρέαν, 2 coaching σεμινάρια και γίνε μέλος της φυλής μας για να λαμβάνεις πρώτος στις ειδοποιήσεις σου πληροφορίες για διαφόρα δωρέαν σεμινάρια ή οδηγούς που έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τη ζωή σου.

*Βεβαιώσου ότι έχεις προσθέσει το email μας info@lifeclinicgroup.com στα αγαπημένα σου, ώστε να μην χάσεις τίποτα!